dacadoo now in Czech Republic

Od jara začínám! S čím? S dacadoo! Zdraví a pohoda v mobilu nyní v češtině! Nejen pro hračičky nebo hypochondry…

21 MARCH 2013
Summary
Životní styl, pohodu a zodpovědnost ke svému zdraví můžete mít v mobilu, tabletu a počítači ve zcela unikátní platformě dacadoo – nyní v češtině! Mobilní platforma dacadoo inspiruje ke zdravějšímu životu, spočítá Zdravotní skóre a pomocí principů her a sociálních sítí motivuje k aktivitě. dacadoo je lifestylová navigační platforma zahrnující jak integrovanou webovou platformu, tak i mobilní web a aplikace pro chytré telefony.

Životní styl, pohodu a zodpovědnost ke svému zdraví můžete mít v mobilu, tabletu
a počítači ve zcela unikátní platformě dacadoo
 – nyní v češtině!

a pomocí principů her a sociálních sítí motivuje k aktivitě.

dacadoo je zkratka pro „digitální rytmus života”. Díky integraci mobilních telefonů a tabletů, přátelské a skupinové dynamice sdílení na sociálních sítích a na základě osvědčených zásad současného herního průmyslu dacadoo motivuje uživatele jednoduše a zábavně rozvíjet zdraví
a pohodu při cvičení a aktivitách zdravého životního stylu.

„Takový nástroj určitě přivítají nejenom ti, co již nyní aktivně sportují, ale i ti, kteří chtějí začít žít zdravě a sportovat pro pohodovou kondici a mají v oblibě právě takovou moderní digitální „zdravotní kartu” nebo tréninkový plán ve svém mobilu,” říká MUDr. Jaroslav Větvička, přední odborník na sportovní medicínu a vedoucí lékař Centra zdravotnického zabezpečení sportovní reprezentace v Ústřední vojenské nemocnici a Šéflékař Českého olympijského týmu na všech OH od Sydney 2000 až po Londýn 2012 a dodává: V této pomůcce vidím také příležitost nejenom pro ty, kteří cítí zodpovědnost ke svému zdraví nebo aktivní sportovce, ale také třeba pro ty kteří s vrcholovou tréninkovou zátěží končí a chtějí toto náročné období zvládnout v pohodě a svoji kondici si udržet i v dalších letech, jedná se
o tzv. ’detrénink’.”

dacadoo je také sdílení a propojování s přáteli, zde také včetně možnosti zdravého sportovního „hecování”.

Documents
About dacadoo

dacadoo licenses its Digital Health Engagement Platform, including its Health Score, to Life & Health insurance operators (B2B), supplying Insurtech and health-tech solutions to over 35 of the top 100 Life & Health insurance operators globally. Available in over 15 languages, dacadoo’s technology is provided as a fully branded, white label solution or it can be integrated into customers’ products through its API. Through its ‘Connect, Score, Engage’ offering, dacadoo supports Life & Health operators to motivate their clients to lead healthier lifestyles through its SaaS-based Digital Health Engagement Platform. dacadoo also provides its Risk Engine, which calculates probabilities on mortality and morbidity in real-time. dacadoo has over 115 employees across locations in Europe, North America and Asia-Pacific and over 100 filed patents around their digital Life & Health solutions.