dacadoo now in Czech Republic

Od jara začínám! S čím? S dacadoo! Zdraví a pohoda v mobilu nyní v češtině! Nejen pro hračičky nebo hypochondry…

21 MARCH 2013
Summary
Životní styl, pohodu a zodpovědnost ke svému zdraví můžete mít v mobilu, tabletu a počítači ve zcela unikátní platformě dacadoo – nyní v češtině! Mobilní platforma dacadoo inspiruje ke zdravějšímu životu, spočítá Zdravotní skóre a pomocí principů her a sociálních sítí motivuje k aktivitě. dacadoo je lifestylová navigační platforma zahrnující jak integrovanou webovou platformu, tak i mobilní web a aplikace pro chytré telefony.

Životní styl, pohodu a zodpovědnost ke svému zdraví můžete mít v mobilu, tabletu
a počítači ve zcela unikátní platformě dacadoo
 – nyní v češtině!

a pomocí principů her a sociálních sítí motivuje k aktivitě.

dacadoo je zkratka pro „digitální rytmus života”. Díky integraci mobilních telefonů a tabletů, přátelské a skupinové dynamice sdílení na sociálních sítích a na základě osvědčených zásad současného herního průmyslu dacadoo motivuje uživatele jednoduše a zábavně rozvíjet zdraví
a pohodu při cvičení a aktivitách zdravého životního stylu.

„Takový nástroj určitě přivítají nejenom ti, co již nyní aktivně sportují, ale i ti, kteří chtějí začít žít zdravě a sportovat pro pohodovou kondici a mají v oblibě právě takovou moderní digitální „zdravotní kartu” nebo tréninkový plán ve svém mobilu,” říká MUDr. Jaroslav Větvička, přední odborník na sportovní medicínu a vedoucí lékař Centra zdravotnického zabezpečení sportovní reprezentace v Ústřední vojenské nemocnici a Šéflékař Českého olympijského týmu na všech OH od Sydney 2000 až po Londýn 2012 a dodává: V této pomůcce vidím také příležitost nejenom pro ty, kteří cítí zodpovědnost ke svému zdraví nebo aktivní sportovce, ale také třeba pro ty kteří s vrcholovou tréninkovou zátěží končí a chtějí toto náročné období zvládnout v pohodě a svoji kondici si udržet i v dalších letech, jedná se
o tzv. ’detrénink’.”

dacadoo je také sdílení a propojování s přáteli, zde také včetně možnosti zdravého sportovního „hecování”.

Documents
About dacadoo

dacadoo, named a 2021 “Cool Vendor in Insurance” by Gartner, licenses its Digital Health Engagement Platform, including its Health Score and Risk Engine to Life & Health insurance operators (B2B), supplying Insurtech and health-tech solutions to over 35 of the top 100 Life & Health insurance operators globally. Available in over 18 languages, dacadoo’s technology is provided as a fully branded, white label solution or it can be integrated into customers’ products through its API. Through its ‘Connect, Score, Engage’ offering, dacadoo supports Life & Health operators to motivate their clients to lead healthier lifestyles through its SaaS-based Digital Health Engagement Platform. dacadoo also provides its Risk Engine, which calculates relative risk on mortality and morbidity in real-time. dacadoo has over 120 employees across locations in Europe, North America and Asia-Pacific and over 100 filed patents around their digital Life & Health solutions. dacadoo is entirely committed to privacy and security, hence why it designs and operates its solutions in line with industry standards, laws and regulations such as the Swiss Federal Act on Data Protection, GDPR, and HIPAA. Its Information Security and Privacy Management System is certified according to world-renowned ISO 27001 and ISO 27701 standards.